O serie limitata de automobile Ford Focus Sport, carora li s-au adus modificari tehnice si de design exterior, a fost lansata in urma cu cateva zile de Colina Motors, distribuitor autorizat Ford. Cele cinci automobile Ford Focus sunt dotate cu mo
O serie limitata de automobile Ford Focus Sport, carora li s-au adus modificari tehnice si de design exterior, a fost lansata in urma cu cateva zile de Colina Motors, distribuitor autorizat Ford.

Cele cinci automobile Ford Focus sunt dotate cu motoare pe benzina sau turbodiesel, modificarile de performanta fiind alcatuite din suspensii sport, frane cu discuri ventilate fata si spate, scaune sport si eleron. Acestea se asorteaza cu modificari legate de vizual, cum ar fi spoilere si praguri laterale, jante Wolfrace Matrix, volan imbracat in piele, cu trei spite. In plus, motoarele turbodiesel din aceasta colectie au beneficiat de un chip tuning care a crescut puterea maxima de la 110 CP la 137 CP, iar preturile sfideaza chiar si costul vehiculelor de serie, situandu-se intre 14.800 si 16.300 euro CIP.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.