Cristina Rus (ex-Blondy) a refuzat sa-si angajeze menajera. E cam greu sa ti-o imaginezi spaland rufe sau taind ceapa, dar iata ca ea, ca o ardeleanca get-beget, si-a luat in serios rolul de gospodina: ""Eu si iubitul meu, Calin, locuim intr-o ga
Cristina Rus (ex-Blondy) a refuzat sa-si angajeze menajera.

E cam greu sa ti-o imaginezi spaland rufe sau taind ceapa, dar iata ca ea, ca o ardeleanca get-beget, si-a luat in serios rolul de gospodina: ""Eu si iubitul meu, Calin, locuim intr-o garsoniera, asa ca nu este greu sa pastram curatenia. Ne impartim treburile casei, dar la cumparaturi plecam mereu impreuna. Este amuzant sa intri in vorba cu vanzatorii din piata. Cei mai multi ma recunosc, chiar daca nu ma fardez si port ochelari de soare. Mai mult, unii imi fac reduceri la patrunjel si pepeni"". Cristina este o vecina pe care multi si-ar dori-o. Nu face vocalize in casa, nu asculta muzica la maximum, isi plateste intretinerea la timp, iar noaptea, cand vine de la concerte, urca scarile desculta, pentru a nu face zgomot. Ce nu se mai stie despre Cristina este faptul ca la varsta de 14 ani a fost fotomodel la Cluj. A urcat pe podium pentru cateva case de moda locale, ba chiar a castigat ceva bani din acest job. A vrut sa demonstreze ca nu este doar un chip frumos, asa ca a debutat ca solista, dar si ca prezentatoare tv. Visul ei cel mare este sa ajunga actrita. Mai mult, ea a reluat cursurile Facultatii de actorie, dupa o pauza de cativa ani, in care s-a dedicat in totalitate muzicii: ""Voi continua sa cant, dar pentru viitor, ma gandesc si la o cariera actoriceasca"". (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.