Credeati ca ati vazut totul? Ei bine, exista si necuvantatoare care nu numai ca se lafaie intr-un mare lux, dar averile lor depasesc uneori pana si bogatiile celor mai instariti oameni din lume. In topul listei se afla patrupedul Gunther IV
Credeati ca ati vazut totul? Ei bine, exista si necuvantatoare care nu numai ca se lafaie intr-un mare lux, dar averile lor depasesc uneori pana si bogatiile celor mai instariti oameni din lume.


In topul listei se afla patrupedul Gunther IV, cu o avere de 180 de milioane de dolari. In 1992, Contesa Karlotta Libenstein si-a lasat averea cainelui sau alsacian de pe atunci Gunther III. Fondurile s-au inmultit rapid si au triplat averea urmasului lui Gunther III. Locul doi este patronat de maimuta Kalu, cu o avere de 53 de milioane de dolari. Stapana sa, Patricia, a trecut-o in testament dupa ce l-a inlaturat pe sotul ei, marele inotator Frank Oa€™Neill.
IN PUSCULITA. Patrupedul Toby Rimes a mostenit averea de 15 milioane de dolari a Ellei Wendel (New York). Locul patru il detine gaina Gogoo, care a primit suma de 10 milioane de lei, la cererea sotiei publicistului Miles Blackwell, dupa ce aceasta a decedat in 1999. Moose, sau mai bine spus protagonistul comediei Frasier, castiga cate 7.000 de dolari pe fiecare episod filmat. Actrita Beryl Reid
si-a donat averea de 900.000 de dolari pisicii ei Eileen, in 1996. Jasper, cainele care a fost salvat dintr-un adapost de animale de mostenitoarea Diana Myburg, traieste acum pe picior mare, in pusculita lui numarandu-se 400.000 de dolari. Pana si Regina-Mama are o pasiune pentru animale, aceasta donand 4 milioane de dolari pentru ingrijirea unei cirezi de vaci (Aberdeen Angus) si a unei turme de oi (Cheviot).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.