De multe ori, femeile sustin sus si tare ca nu vor sa se casatoreasca. Mi-am auzit multe prietene, cu ceva timp in urma, spunand acelasi lucru. Ca nu vor, pentru ca au destul. Erau indragostite si in relatii de lunga durata, dar ele tin la indepe
De multe ori, femeile sustin sus si tare ca nu vor sa se casatoreasca. Mi-am auzit multe prietene, cu ceva timp in urma, spunand acelasi lucru.

Ca nu vor, pentru ca au destul. Erau indragostite si in relatii de lunga durata, dar ele tin la independenta. Pareau atat de multumite de slujba lor si de succes, incat nici picate cu ceara nu isi doreau sa se casatoreasca. Ce sa maia€¦, ziceau ca nu au nevoie.
In timp am descoperit ca viata nu le era completa. Le lipsea ceva.
Dar aveau impliniri, insa nu le era de ajuns. Vorbeau mereu despre libertate si ramaneau tot cu acelasi barbat. Aveau cariera, dar abia asteptau sa vina el seara acasa. Erau bine, insa nici pe departe multumite.
Acum, multe dintre ele sunt maritate. Si marturisesc emotionate ca, de fapt, au vrut intotdeauna sa se casatoreasca. (Cornelia Preda)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.