Sighisoara Medievala s-a incheiat. Daca ar fi sa tragem linie si sa formulam o concluzie, cea de-a XIV-a editie a festivalului a fost una reusita din mai multe puncte de vedere. Ieri-seara, cea de-a XIV-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala

Sighisoara Medievala s-a incheiat. Daca ar fi sa tragem linie si sa formulam o concluzie, cea de-a XIV-a editie a festivalului a fost una reusita din mai multe puncte de vedere.

Ieri-seara, cea de-a XIV-a editie a Festivalului Sighisoara Medievala s-a incheiat cu un superb foc de artificii. Acesta este al doilea an consecutiv cand primaria locala s-a ocupat in totalitate de acest eveniment. O mana de oameni a reusit sa faca un festival mai bun si mai curat. Desi multi au spus ca organizarea in acelasi timp a unui alt festival in judet, respectiv la Targu- Mures, nu poate face decat rau impamantenitului Festival Medieval, primarul Sighisoarei Ioan Dorin Danesan a apreciat ca tot raul spre bine. Astfel ca Sighisoara s-a ales cu publicul de calitate si mai civilizat.
BUNE... Asa se explica si faptul ca in acest an a scazut considerabil numarul incidentelor, scandalurilor. Asta si pentru ca publicul a fost mai select, dar si pentru ca, fata de anii anteriori, au fost mai multi jandarmi care au putut sa intervina si sa aplaneze orice conflict. Tot o bila alba primeste si firma care a asigurat sonorizarea concertelor de folk. Si la capitolul curatenie editia din acest an a stat mai bine, asta pentru ca, desi noaptea se adunau gunoaie pe jos, a doua zi dimineata nu mai vedeai nici urma de mizerie.

SHOW. Oamenii pe catalige au atras copiii


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.