Stadiul reformelor pe care Romania le are de realizat pentru a adera la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 va fi trecut maine in revista de comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini. Italianul se va afla maine la Bu
Stadiul reformelor pe care Romania le are de realizat pentru a adera la Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007 va fi trecut maine in revista de comisarul european pentru Justitie si Afaceri Interne, Franco Frattini.

Italianul se va afla maine la Bucuresti si are programate intalniri cu presedintele Traian Basescu, cu premierul Calin Popescu Tariceanu si cu ministrii Vasile Blaga si Monica Macovei. Informatia a aparut in Buletinul informativ privind integrarea europeana pe care Guvernul l-a lansat ieri, relateaza Mediafax. Buletinul va aparea de doua ori pe luna, si ar urma sa raspunda intrebarilor pe care romanii si le pun, legat de ce inseamna integrarea europeana.
ZONE-CHEIE. Prioritatea declarata a vizitei lui Frattini este analizarea stadiului indeplinirii angajamentelor asumate de Romania in domeniul Justitiei. Frattini a atras atentia inaintea vizitei asupra zonelor-cheie unde trebuie facute eforturi deosebite: managementul frontierelor, lupta impotriva crimei organizate si a spalarii banilor. El a mai mentionat ca lupta impotriva coruptiei si implementarea efectiva a reformei in justitie raman in atentia si in monitorizarea Uniunii Europene.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.