""Mamaia"" a trait s-o vada si pe-asta! Costi Ionita, compozitorul ""manelist de aur"", a intrat la sectiunea ""Creatie"" a Festivalului de muzica usoara (cu piesa ""Clipe cu tine""). Ce soc! E clar, totul s-a intors cu susu-n jos in lumea muzici
""Mamaia"" a trait s-o vada si pe-asta! Costi Ionita, compozitorul ""manelist de aur"", a intrat la sectiunea ""Creatie"" a Festivalului de muzica usoara (cu piesa ""Clipe cu tine""). Ce soc!

E clar, totul s-a intors cu susu-n jos in lumea muzicii romanesti. O alta veste (tot socanta, dar e de bine!!!): Proconsul va intra in concurs cu creatia lui Mihai Alexandru (muzica si versuri) ""Acolo unde stii"". Este pentru prima oara cand Bodo&Co. canta o piesa care nu este compozitie proprie.
UNA, DOUA, TREI... Dupa cum se observa, editia din acest an a ""Mamaitei"" se anunta a le intrece pe toate! Organizatorii nici acum nu s-au hotarat cate piese vor canta concurentii la ""Interpretare"". Probabil ca pana la 23 august, cand va incepe festivalul, Consiliul Judetean Constanta si TVR vor fi in stare sa se decida daca vor fi una, doua, trei, patru... piese interpretate de un singur candidat! Bine ca toate lucrurile sunt in regula la sectiunea ""Creatie""! Anul acesta, Ionel Tudor si Andrei Tudor sunt ""adversari"". Tatal are in concurs piesa ""Aproape de cer"" (versuri Andreea Andrei), iar fiul a trecut de preselectie cu ""Chiar daca pari nebun"" (versuri Andreea Andrei). Piesa lui Ionel va fi interpretata de Ionut Radu, iar JAZZ IY UP ii va da viata melodiei lui Andrei Tudor. Dificila competitie! Jazz si muzica usoara à la Costita de Aur, s-ar putea numi acest ghiveci fara precedent... Sa speram ca nu li se va face rau membrilor juriului. Daca tot veni vorba de jurati, va prezentam doar cateva nume care se fac (i)responsabile de alegerea concurentilor: Titus Andrei, Viorel Gavrila, Berti Barbera, Adrian Romcescu, Madalin Voicu, Aura Urziceanu, Mariana Soitu, Petrica Munteanu etc.
Cireasa de pe tort a Festivalului Mamaia va fi Horia Brenciu. Organizatorii au avut ""inspiratia"" de a-l distribui in rolul de prezentator pe Brenciu. Vom muri de ras! (Dana Andronie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.