Recursul etapei, talk-show-ul fotbalistic al Antenei 1, a ajuns la sezonul al 13-lea. Daca unora cifra le da fiori, pentru Ovidiu Ioanitoaia este chiar aducatoare de noroc.

Cel mai longeviv talk-show sportiv de la noi revine la Antena 1 o data cu debutul Ligii I (fosta Divizie A). Avandu-l ca invitat permanent pe editorialistul Gazetei Sporturilor Alin Buzarin, realizatorul Ovidiu Ioanitoaia si oamenii de fotbal prezenti in studio vor pune ""pe tapet"" partidele transmise in direct de catre Antena 1, dar si celelalte meciuri. De asemenea, vor putea fi luate ""la bani marunti"" cele mai ""fierbinti"" momente ale etapei. Ioanitoaia nu se teme de fatidicul 13 (cifra la care a ajuns ""Recursul etapei""), dimpotriva. ""Mie, personal, numarul acesta
mi-a adus intotdeauna noroc, asa ca ma bucur ca am ajuns pana aici. Cu siguranta ca sezonul care urmeaza se va dovedi a fi unul de exceptie"", puncteaza Ioanitoaia.
CONCURENTA. Cu toate ca emisiunea va avea parte de o concurenta acerba, ""mai ales din partea TVR, care intra din emisiune direct in meci"", directorul Gazetei este convins ca talk-show-ul moderat de el va cuceri audienta prin seriozitate si corectitudine. ""Concurenta ne stimuleaza. In plus, avem o echipa formata de anul trecut si «calita» de-a lungul multor emisiuni, asa ca vom reusi sa facem si de aici inainte show-uri care sa-i tina pe telespectatori treji pana la ore tarzii in noapte"", a explicat Ioanitoaia. Pe langa nenumaratele surprize pe care
le-au pregatit realizatorii emisiunii, privitorii vor fi angrenati si in doua concursuri prin SMS. Unul dintre ele va desemna cel mai frumos gol al etapei, iar cel de-al doilea, intrebarea emisiunii, care le va fi adresata tuturor invitatilor din show. Emisiunea fiind axata pe principalele derby-uri (Steaua - Poli Timisoara si FC National - Dinamo), in studio vor fi invitati reprezentanti ai acestor cluburi si anume: Valeriu Argaseala, Marian Iancu, Marin Duna, respectiv Mircea Rednic.

FOTBAL DE LA MINUTUL 0 LA 91, LA TVR