Antrenorul dinamovist, Mircea Rednic, a declarat ieri, dupa tragerea la sorti care a stabilit formatia israeliana Beitar Ierusalim drept viitoarea adversara a ""cainilor rosii"" in turul II preliminar al Cupei UEFA, ca are suficiente date despre acea

Antrenorul dinamovist, Mircea Rednic, a declarat ieri, dupa tragerea la sorti care a stabilit formatia israeliana Beitar Ierusalim drept viitoarea adversara a ""cainilor rosii"" in turul II preliminar al Cupei UEFA, ca are suficiente date despre aceasta formatie.

""Stiu ca patronul clubului e un fel de Abramovici al zonei, a investit foarte multi bani. A dat trei milioane de dolari pentru doi jucatori si asta spune multe. Din punctul meu de vedere, Beitar este cel mai dificil adversar dintre cele sase echipe cu care puteam juca"", a spus Rednic. Tehnicianul a adaugat ca isi doreste ca Dinamo sa ia o prima optiune de califcare inca din primul meci: ""Este limpede pentru toata lumea ca vom trata cu toata seriozitatea cele doua partide. Nu stim inca unde vom disputa returul, dar este important sa luam o prima optiune de calificare inca de la Bucuresti. Pornim cu sanse egale"". Ionel Ganea (foto, in rosu) a spus ca Dinamo nu are cum sa nu se califice.

BEITAR IERUSALIM


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.