Valul de caldura excesiva care a lovit Romania in ultimele zile a facut noi victime. Un barbat din localitatea buzoiana Macrina a fost gasit mort in curtea casei sale, transmite Mediafax. Cadrele medicale au stabilit ca decesul a fost provocat de can

Valul de caldura excesiva care a lovit Romania in ultimele zile a facut noi victime. Un barbat din localitatea buzoiana Macrina a fost gasit mort in curtea casei sale, transmite Mediafax. Cadrele medicale au stabilit ca decesul a fost provocat de canicula, pe fondul consumului exagerat de alcool.
galaTi. Un cardiac care facuse deja doua infarcturi si-a pierdut viata din cauza caldurii. Numarul victimelor din ultimele zile se ridica astfel la 10.
Si in Capitala numarul solicitarilor la Serviciul de Ambulanta a crescut, in ultimele 24 de ore, cu 20%, ajungand la 1.246, anunta ieri medicul coordonator Lucia Oana. Cele mai multe apeluri se refera la persoane carora li s-a facut rau in strada, din cauza accidentelor vasculare sau cerebrale. Temperaturile ridicate afecteaza insa si in alt mod vietile oamenilor, numarul sinucigasilor crescand alarmant.

DECESE SI IN SPANIA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.