Cu o zi inainte de inceperea Festivalului, peninsularii au inceput deja distractia. Imediat dupa accesul oficial in perimetrul locatiei, corturile au inceput sa se inmulteasca ca ciupercile, pe terase a inceput sa curga berea, iar seara a culmina

Cu o zi inainte de inceperea Festivalului, peninsularii au inceput deja distractia.

Imediat dupa accesul oficial in perimetrul locatiei, corturile au inceput sa se inmulteasca ca ciupercile, pe terase a inceput sa curga berea, iar seara a culminat cu cateva petreceri.
Prietenii s-au regasit, noi legaturi s-au stabilit ...mai ales la petrecerea Farmaciei de Bere, unde DJ-ul Dome a stiut sa intretina atmosfera. Arena Arigato s-a deschis pentru iubitorii muzicii electronice cu o petrecere pe masura. Tamara, Dubase si Dj Down au jonglat cu basul si s-au jucat cu tehnica in asa mod incat sute de petrecareti au ramas ancorati in fata Arenei pana in zori de zi.
Pentru a patra oara, Festivalul Peninsula va fi unul de neuitat. Peste trei scene, peste 90 de productii muzicale si alte 150 de programe culturale si de divertisment. In spatele acestor cifre sunt vizitatorii, care anul trecut au venit in numar de aproape 50.000.
Astazi Festivalul Peninsula nu mai inseamna doar o insiruire de editii, ci functioneaza ca un adevarat oras, chiar daca este construit pentru cinci zile pe an.
CINEMA. Pentru cinefilii inraiti, Peninsula aduce cele mai bune filme prezentate la festivalurile de filme internationale: TIFF, Alternative, Simultan, FILM.DOK. Iar daca te intereseaza cum se descurca regizorii incepatori, vino la filmele studentilor. Ca sa nu te plictisesti, vino sa vezi si cele mai populare lungmetraje din cinematografe: filme de animatie, artistice, dar si blocbusterii anului 2006. Tot aici va exista si Arigato Arena sau arena de dans, unde doritorii de miscare vor fi invatati de profesionisti dansuri din cele mai diverse. Va exista si Cortul Yoga, unde vor fi oferite informatii celor care sunt interesati, se pot incerca tehnici yoga, iar publicul este invitat sa se cunoasca mai bine prin intermediul jocurilor de societate.
TRUPE. Week-end-ul va fi plin de surprize. Pe cele trei scene vor urca numerosi artisti, care vor face din atmsofera una incendiara. Rock, electro sau dance, la alegere. In aceasta seara, scena Week-end ii va gazdui pe Los Pogos, Omul cu sobolani, The Rasmus, Quimby; pe Scena Mures: Sick, Grant, 112, Rollscream, Shukar Collective, Directia 5, LGT Tribute, iar pe scena Arigato vor fi: DJ Rhadoo, Sterbinszky, ATB, Naga + Beta. Maine: Icory, Phoenix, Midnight Express, Iris, Slang, Roli Breaker si duminica: Luna Amara, Toy Dolls, Vita de Vie, Dance Trauma, Voltaj, Suie Paparude.

MISCA-TE ALTFEL LA PENINSULA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.