Steaua a venit in Slovenia hotarata sa transeze calificarea inca din meciul tur. A reusit acest lucru, chiar daca evolutia echipei a fost una mai degraba modesta, indeosebi in prima repriza. Vestea ca portarul titular Pirih s-a accidentat si ca lo

Steaua a venit in Slovenia hotarata sa transeze calificarea inca din meciul tur. A reusit acest lucru, chiar daca evolutia echipei a fost una mai degraba modesta, indeosebi in prima repriza.

Vestea ca portarul titular Pirih s-a accidentat si ca locul sau a fost luat de mai putin experimentatul Simcic ne facea sa credem ca Steaua va face un galop de sanatate. In prima repriza insa, elevii lui Cosmin Olaroiu au jucat economicos, uneori cam prudent, in fata unui adversar prea modest. Astfel ca ocaziile au fost rare. Prima, in minutul 5, cand Iacob a deviat spre poarta o centrare a lui Bostina si Simcic a respins. A doua faza s-a derulat in minutul 16, Lovin sutand violent de la 20 metri, dar portarul a reusit sa apere. Pana la pauza gazdele au irosit singura lor ocazie de gol din tot meciul, in minutul 27, atunci cand Pitamic a trimis cu capul putin peste transversala.
ATITUDINE. Dupa pauza, stelistii au parut mai motivati si in cele din urma a venit si golul, in minutul 54. Iacob a fost faultat la marginea careului de 16 metri, lovitura libera a fost executata de Dica, acesta executandu-l pe Simcic cu un sut la coltul scurt. Tot dintr-o faza fixa a venit si desprinderea. In minutul 66, lovitura de colt executata de Bostina a ajuns la Iacob, care a inscris cu o lovitura de cap. Cu acest scor, Steaua se poate considera calificata. Tragerea la sorti pentru turul 3 are loc maine.

LIGA CAMPIONILOR, TUR 2 PRELIMINAR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.