Comisarul extraordinar al FICG, Guido Rossi, a decis ca Inter Milano sa primeasca titlul de campioana a Italiei in sezonul 2005-2006.

Desi a terminat Il Calcio pe locul trei, squadra din Milano a fost beneficiara penalitatilor dictate de procuratura impotriva cluburilor acuzate de meciuri trucate. Presedintele gruparii milaneze, Giacino Facchetti, a declarat: ""Acesta este titlul corectitudinii si al respectarii regulilor. Un «scudetto» obtinut de o formatie care a demonstrat ca are multa forta si spirit de lupta"".
REVOLTA. Presedintele RC Lens si al Uniunii Cluburilor Profesioniste de Fotbal din Franta, Gervais Martel, a cerut ca UEFA sa nu confirme inscrierea echipei AC Milan in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. UEFA a anuntat ieri ca a decis sa amane pana la 2 august decizia sa privind inscrierea lui AC Milan in competitie. La incheierea unei reuniuni extraordinare, UEFA a ales sa ""continue examinarea"" cazului AC Milan, care va avea posibilitatea, la fel ca si Federatia Italiana de Fotbal, sa prezinte alte argumente. Tragerea la sorti care va fi efectuata azi, la Nyon, va include insa numele clubului italian. (Ovidiu Ciutescu)