Cotidianul danez Extra Bladet sustine ca Floyd Landis, castigator in acest an al Turului Frantei, ar putea fi rutierul al carui control antidoping a avut ""un rezultat anormal"" si a carui identitate nu a fost dezvaluita de Uniunea Internationala de
Cotidianul danez Extra Bladet sustine ca Floyd Landis, castigator in acest an al Turului Frantei, ar putea fi rutierul al carui control antidoping a avut ""un rezultat anormal"" si a carui identitate nu a fost dezvaluita de Uniunea Internationala de Ciclism (UCI).

Potrivit sursei citate, ""depistarea pozitiva"" s-a produs la finalul etapei a 17-a, castigata de american. Extra Bladet se bazeaza si pe faptul ca Landis si-a anulat participarea la doua competitii din Olanda si din Danemarca, iar organizatorii nu au reusit sa il contacteze pe ciclist, pe agentul acestuia sau pe directorul sportiv al echipei sale, Phonak. Federatia de Ciclism din SUA a dezmintit ca sportivul suspect de dopaj ar fi un american, insa cotidianul danez mentioneaza ca Landis are licenta in Spania, nu in Statele Unite. Presedintele UCI, Pat McQuaid, a declarat ca nu poate sa confirme daca ciclistul vizat este sau nu Landis.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.