Alb-negrii din Regie vor evolua in Liga 2, principalul vinovat de aceasta cadere fiind chiar patronul clubului, Vasile Siman. Personaj dubios, el a refuzat sistematic sa plateasca datoriile catre stat, desi avea banii necesari. Echipa care in
Alb-negrii din Regie vor evolua in Liga 2, principalul vinovat de aceasta cadere fiind chiar patronul clubului, Vasile Siman. Personaj dubios,
el a refuzat sistematic sa plateasca datoriile catre stat, desi avea banii necesari.


Echipa care in sezonul trecut s-a batut pentru titlu si a ratat in ultima etapa de campionat o participare in Cupa UEFA va evolua in acest sezon in esalonul secund. Unicul vinovat pentru aceasta situatie este patronul clubului, Vasile Siman.
CONTROVERSAT. Sfatuit in permanenta sa plateasca datoriile pe care le are catre stat, Siman a refuzat sa faca acest lucru, desi avea multe posibilitati sa o faca. Terminand pe locul 4 in sezonul trecut, Sportul avea de incasat de la LPF 600.000 de dolari, avand datorii de aproximativ 400.000. In acest caz, lui Siman ii mai ramaneau si bani. ""Banii acestia nu au existat si nu exista nici acum in conturile Ligii"", spune Siman. Prin retrogradare, el nu mai are dreptul la acesti bani.
JUCATORI. Echipa isi va pierde si jucatorii, acestia putand deveni liberi de contract. Fotbalistii din Regie au fost ieri la FRF si au stat de vorba cu Ionut Lupescu si cu Florin Prunea. La iesirea din Casa Fotbalului, acestia pareau destul de abatuti. ""Suntem la mana UEFA. Este o trecere de la extaz la agonie, suntem ca niste infractori, asa ne simtim"", a declarat mijlocasul Costin Lazar. Si golgeterul Ionut Mazilu parea afectat: ""Singura noastra greseala este ca nu am terminat mai sus in clasament"". Avocatul clubului, Gabriel Turcu, crede ca Sportul poate incepe campionatul si fara licenta, pe care sa o dobandeasca pe parcurs. ""Daca pe parcursul sezonului nu-i va fi data licenta, va fi retrogradata. A fost un caz asemanator si in Italia"", a spus Turcu, fara sa precizeze despre ce echipa a fost vorba.
HAGI TUDOSE. Siman nu a tinut cont de sfaturile nimanui. Cunoscut ca un conducator care nu e deloc larg la punga, acesta a ramas celebru de pe vremea cand le dadea jucatorilor in loc de bani, casetofoane, geci de piele, paltoane, ceasuri si alte acareturi. Mai multi jucatori au divulgat faptul ca isi cumparasera masini in rate, dar Siman nu le dadea bani si nu aveau cum sa-si plateasca datoriile. Acum, Siman reuseste sa distruga un bun de valoare, ce fusese realizat cu multa truda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.