Analia Selis ne invata noile sale creatii Analia Selis si-a lansat, cu multa muzica si voie buna, cel de-al doilea album ""Aqui, mañana"". Terasa clubului Cuba a devenit neincapatoare, prieteni, admiratori si ""consumatori"" de muzica

Analia Selis ne invata noile sale creatii

Analia Selis si-a lansat, cu multa muzica si voie buna, cel de-al doilea album ""Aqui, mañana"". Terasa clubului Cuba a devenit neincapatoare, prieteni, admiratori si ""consumatori"" de muzica latino au tinut sa petreaca o seara fierbinte alaturi de Analia si trupa sa. Surpriza serii a fost insa aparitia muzicianului cubanez Gilberto Orsega, partenerul de viata al solistei de la Mandinga, care a cantat pe scena cu Analia.

FOLCLOR. Cel de-al doilea album contine zece piese in stil latino pop, insa este diferit fata de primul in ceea ce priveste linia melodica si aranjamentul muzical (semnat de Costin Bodea). De data aceasta, artista a incercat sa abordeze mai mult muzica folclorica traditionala din America Latina, transpusa pe ritmuri pop, moderne, occidentale. Noile piese, la care a muncit de zor si Analia, sunt in limba sa materna, dar primul extras pe single are titlul si refrenul in limba romana. O declaratie de dragoste pe care interpreta o ofera cu drag romanilor, care au adoptat-o foarte repede. Acum, cantareata este pusa pe fapte mari. Ea va sustine o serie de concerte live de exceptie, iar noi va trebui sa ne pregatim sa invatam noile sale refrene. Pentru necunoscatori, Analia colaboreaza cu o formatie de baza formata din sase valorosi instrumentisti: Razvan Grigorescu (chitara) si Edi Petrescu (percutie), Radu Dumitriu (chitara bass), Costin Bodea (clape) si Laurentiu Zmau (tobe).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.