Primul sot al lui J. Lo. sustine ca aceasta ar fi facut vraji asupra sa Fostul barbat al interpretei, Ojani Noah, a declarat ca ea a practicat ritualuri ""voodoo"" asupra lui si a altor iubiti ai sai. Dupa ce mariajul lor din anii 1997-1998 s-a in

Primul sot al lui J. Lo. sustine ca aceasta ar fi facut vraji asupra sa

Fostul barbat al interpretei, Ojani Noah, a declarat ca ea a practicat ritualuri ""voodoo"" asupra lui si a altor iubiti ai sai. Dupa ce mariajul lor din anii 1997-1998 s-a incheiat, el a afirmat ca fosta partenera de viata ""a facut lucruri rele impotriva multor oameni"", printre victime numarandu-se fostul logodnic Sean P. Diddy Combs, al doilea sot, Chris Judd, si chiar actualul partener de viata, Mark Anthony.

ARTA NEAGRA. Ojani sustine ca Lopez practica ritualuri de vrajitorie cunoscute sub numele de Santeria sau Brujeria, ce-si au originea in vechi incantatii africane si presupun aducerea oamenilor in stare de transa si sacrificii de animale. Acestea sunt practicate de locuitorii tarilor din zona Marii Caraibelor, dar si de cei din cartierul newyorkez Bronx, de unde provine J.Lo. Santeria, un amestec de misticism african si catolicism, a fost adusa in America si Caraibe de sclavii negri din Africa, care au folosit statuile catolice pentru a simboliza spiritele. Deseori, Santeria este confundata cu voodoo, unul dintre ritualuri presupunand sacrificarea unui animal: o capra sau o gaina. Brujeria s-a transformat in ""arta neagra"" a vrajitoriei. Episodul nu este singurul in care se sustine ca Jennifer ar fi adepta a Santeriei sau ""Caii Sfintilor"". Potrivit unor zvonuri, in 2003, Jennifer si-ar fi anulat nunta cu actorul Ben Affleck dupa ce consilierul ei spiritual, Merle Gonzales, a avertizat-o asupra acestuia.

HOROSCOP


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.