Comisia Federala de Apel a hotarat ca Lazio si Fiorentina pot evolua si in sezonul viitor in Serie A. De altfel, la apel s-au hotarat reducerea tuturor pedepselor hotarate in urma cu doua saptamani. Singura retrogradata ramane Juventus, careia i s-a

Comisia Federala de Apel a hotarat ca Lazio si Fiorentina pot evolua si in sezonul viitor in Serie A.
De altfel, la apel s-au hotarat reducerea tuturor pedepselor hotarate in urma cu doua saptamani. Singura retrogradata ramane Juventus, careia i s-a redus totusi simtitor depunctarea pentru sezonul viitor, de la 30 la 17 puncte. Cu toate acestea, sefii torinezilor par nemultumiti de decizie. ""Aceasta sentinta nu poate fi acceptata. Vom continua recursurile la toate instantele posibile"", a spus presedintele lui Juve, Giovanni Cobolli Gigli. De asemenea, presedintele de onoare al Fiorentinei, Diego Della Valle, a precizat ca noul verdict este doar ""un prim pas"". ""Fiorentina este nevinovata si vom merge in fata instantelor pentru a demonstra ca noi nu am facut nimic incorect. Vom continua pana cand ni se va reda locul in Liga Campionilor, pe care l-am obtinut pe teren"", a spus Della Valle.

SANCTIUNILE COMISIEI FEDERALE DE APEL


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.