Programele de sambata si duminica de la Discovery Channel sunt dedicate durilor
Acest final de saptamana este dedicat baietilor rai. ""Bad Boyz Weekend"" prezentat sambata si duminica, la Discovery Channel, este un weekend special, dedicat b
Programele de sambata si duminica de la Discovery Channel sunt dedicate durilor
Acest final de saptamana este dedicat baietilor rai. ""Bad Boyz Weekend"" prezentat sambata si duminica, la Discovery Channel, este un weekend special, dedicat baietilor cu caracter puternic si indeletniciri ce lasa telespectatorii cu gura cascata. Astfel, pret de doua zile, veti putea urmari cele mai bune episoade din seriile de documentare: ""Motociclete americane"", ""Automobile americane reconditionate"", ""Constructorii de motociclete"", ""Big Daddy Kustomizer"", ""Brainiac: maniaci ai stiintei"" si ""Teste"". IN FAMILIE. Incepand cu ora 13:00, in fiecare zi a acestui weekend, Discovery Channel prezinta tensiunea, tiradele si triumful unei echipe tata-fiu care construieste motociclete la comanda in seria ""Motociclete americane"". Veti ""face cunostinta"" cu celebrele motociclete ""tematice"" ale familiei Teutul, printre care Spiderman Bike (Motocicleta omul-paianjen), Black Widow (vaduva neagra), Comanche Bike (motocicleta comanche) si Fireman Bike (motocicleta dedicata pompierilor), construita in memoria celor 343 de pompieri din New York City, care si-au pierdut viata in urma atacurilor teroriste din 11 septembrie. CAI PUTERE. De la ora 14:00 vine randul seriei ""Automobile americane reconditionate"", care surprinde frumusetea creatiilor reconditionate de Boyd Coddington, o adevarata legenda a industriei automobilistice. Dupa ora 15:00, Discovery Channel prezinta documentarul ce va desemna cel mai bun dintre ""Constructorii de motociclete"". Un alt pasionat al imbunatatirii masinilor si motocicletelor vine la acelasi canal de la ora 16:00. Big Daddy Kustomizer este renumit pentru ""operele sale de arta"". MANIACII. ""Brainiac: maniaci ai stiintei"" prezinta la ora 17:00 experimente fascinante, proiecte neobisnuite, oameni care nu se tem de cele mai stranii experiente. Programul amuzant, plin de revolutii dinamice, noi idei si solutii deschide porti magice catre lumea fizicii, biologiei si chimiei, unde numai imaginatia poate sa limiteze temele experimentelor. Seria de documentare ""Teste"" incepe la ora 18:00. Este un program clasic Discovery, informativ, plin de date si cifre curioase, in care diverse obiecte, de la tancuri la sticle de bere, sunt supuse testului distrugerii, furnizand telespectatorului noi informatii si noi perspective, o data cu fiecare caz.






Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.