Turistele dragute venite pe Litoral au dat navala sa se inscrie la Concursul Miss Plaja, ajuns in aceasta vara la cea de a patra editie. Cel care se afla in spatele acestui eveniment se numeste Manuel Kermany, arhitect de profesie, dar si un vest
Turistele dragute venite pe Litoral au dat navala sa se inscrie la Concursul Miss Plaja, ajuns in aceasta vara la cea de a patra editie.

Cel care se afla in spatele acestui eveniment se numeste Manuel Kermany, arhitect de profesie, dar si un vestit organizator de concursuri de miss in Italia.
PREMII. Spectacolul-concurs se desfasoara in fiecare joi, la Hotel Palm Beach din Mamaia, si este transmis sambata, de la ora 19:30, la OTV, iar duminica, de la ora 22:30, la TV Neptun. Pustoaicele care doresc sa participe la aceasta manifestare se pot inscrie pe adresa www.missconcurs.ro. Castigatoarele fiecarei editii nu raman nepremiate, ele primind, din partea unor firme de turism, excursii in strainatate. Mai mult, Kermany si-a propus ca pe cele mai frumoase si mai istete dintre participante sa le faca vedete tv prin intermediul celor doua emisiuni pe care le va prezenta (inca nu se stie la ce televiziune). Juriul este format din VIP-uri, printre cei care au notat probele de tinuta de zi, de seara si cea de costum de baie numarandu-se Mihai Traistariu, Dan Matei Agathon, Doru Iuga, Bebe Mihaescu, presedinte fiind nimeni altul decat stylistul Marian Darta. (Ecovoiu Simona)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.