Steaua joaca in aceasta seara prima mansa din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, impotriva echipei slovene ND Gorica. Meciul va incepe de la ora 22:00 si va fi transmis in direct de TVR 1. Delegatia stelista a plecat ieri-dimineata in Sl

Steaua joaca in aceasta seara prima mansa din turul doi preliminar al Ligii Campionilor, impotriva echipei slovene ND Gorica. Meciul va incepe de la ora 22:00 si va fi transmis in direct de TVR 1.

Delegatia stelista a plecat ieri-dimineata in Slovenia fara Mirel Radoi si Gigel Coman, dar si fara finantatorul Gigi Becali. Daca primii doi sunt accidentati si se afla in aceste zile la control, la o clinica din Bologna, Becali a preferat sa ramana la Bucuresti, motivand lipsa de valoare a adversarilor.
RIVAL. Pe aeroport, ros-albastrii s-au intalnit cu fostul rapidist Daniel Niculae, acum component al formatiei franceze Auxerre, care se imbarca in cursa pentru Paris. Ramas in tara, dupa returul cu Farul din Cupa Intertoto, Niculae a fost ingorat de majoritatea stelistilor, doar Banel Nicolita, Nesu si Oprita mergand sa-si salute fostul rival. Ca de obicei, in ultimul timp, jucatorii gruparii din Ghencea nu au vrut sa faca nici o declaratie, aflandu-se in silenzio stampa, in semn de solidaritate cu portarul Carlos.
CALATORIE. Stelistii au calatorit cu avionul pana la Trieste, in Italia, drumul de la Aeroportul Ronchi pana in Slovenia, la Nova Gorica, localitate situata la aproximativ 22 de kilometri de granita, fiind parcurs cu autocarul. Fotbalistii si oficialii s-au cazat apoi la hotelul Perla, iar aseara, de la ora 21:00, stelistii au sustinut antrenamentul oficial, pe stadionul Sportni Park din Nova Gorica. Inainte de aceasta, Cosmin Olaroiu a vorbit cu ziaristii la conferinta de presa organizata de UEFA inaintea meciului. Stelistii vor reveni in tara a doua zi dupa partida, dar nu la Bucuresti, ci la Timisoara, unde ros-albastrii vor disputa sambata, de la ora 21:00, primul meci din aceasta editie de campionat, cu Poli.
TITULARI. Cel mai probabil, antrenorul Cosmin Olaroiu va trimite pe teren in aceasta seara urmatorul unsprezece: Carlos - D. Balan, D. Goian, Ghionea, P. Marin - Nicolita, Lovin, S. Paraschiv, Bostina - N. Dica, V. Iacob.

GORICA VREA SA SURPRINDA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.