Patronul gruparii din Regie, Vasile Siman, sustine ca a achitat catre stat suma pe care o datora. Cu toate acestea, situatia Sportului ramane incerta, iar Pandurii asteapta o posibila revenire pe prima scena. Sportul Studentesc va afla azi daca

Patronul gruparii din Regie, Vasile Siman, sustine ca a achitat catre stat suma pe care o datora. Cu toate acestea, situatia Sportului ramane incerta, iar Pandurii asteapta o posibila revenire pe prima scena.

Sportul Studentesc va afla azi daca va debuta duminica contra Rapidului in Liga 1 sau va mai sta in vacanta pana la 12 august, cand va debuta esalonul secund.
TARZIU? ""Am platit toate datoriile. Suntem in procedura de returnare a licentei. Am depus toate actele si suntem in prima divizie, desi ei pot decide altceva"", a declarat patronul gruparii din Regie. Acesta a motivat si absenta de ieri, de la Comitetul Executiv: ""Nu aveam treaba la aceasta sedinta si de aceea nu am venit. Returnarea licentei nu este de competenta Comitetului Executiv"". Posibil insa ca achitarea datoriilor sa fi venit prea tarziu. Concret, FRF a apelat la UEFA pentru rezolvarea acestui caz. ""Comitetul a luat act de solicitarea clubului Sportul de returnare a licentei, insa cererea nu a fost insotita de nici o chitanta de plata a datoriilor. Am trimis la UEFA o hartie prin care cerem sa ni se spuna ce prevede manualul in aceasta situatie"", se arata intr-un comunicat al FRF.
ORACOL. Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, mentine suspansul vizavi de caz, precizand ca forul european a trimis deja un raspuns. ""A venit de la UEFA o hartie in care se spune ca decizia Comisiei a facut dreptate. Siman trebuia sa vina cu probe ca a platit. Stiu cu cine va juca Rapidul in prima etapa, dar nu pot sa spun"", a declarat cel supranumit ""Oracolul din Balcesti"", lasand sa se inteleaga iminenta retrogradare a studentilor.

ARGUMENTE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.