Dan Ioan Popescu si-a anuntat ieri seara retragerea din functia de presedinte al PSD Bucuresti, precizand ca nu va candida pentru un nou mandat la sefia organizatiei si ca nu va demisiona din partid. Potrivit Mediafax, el a precizat ca nu inteleg
Dan Ioan Popescu si-a anuntat ieri seara retragerea din functia de presedinte al PSD Bucuresti, precizand ca nu va candida pentru un nou mandat la sefia organizatiei si ca nu va demisiona din partid.

Potrivit Mediafax, el a precizat ca nu intelege graba cu care a fost ""vacantat de pe functie"", punand pe seama caldurii efortul sustinut de catre ""un grup"" din conducerea PSD Bucuresti pentru debarcarea sa. ""S-au miscat foarte repede si au fortat Statutul partidului pentru a obtine ceea ce vor. Voi fi in continuare in partid si, daca se va intampla sa parasesc aceasta formatiune, o voi face doar pentru a iesi definitiv din politica"", a declarat la finalul sedintei Popescu. Alegerile pentru sefia PSD Bucuresti vor avea loc azi, singurul inscris in cursa pentru sefia organizatiei Bucuresti fiind Sorin Oprescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.