Medic coordonator SMURD
Varsta: 41 de ani A fost inaugurat un nou Serviciu Mobil de Urgenta, Resuscitare si Descarcerare la Hunedoara. Acesta este inca un pas catre extinderea la nivel national a serviciului SMURD, preconizata pana la sfarsit
Medic coordonator SMURD
Varsta: 41 de ani A fost inaugurat un nou Serviciu Mobil de Urgenta, Resuscitare si Descarcerare la Hunedoara. Acesta este inca un pas catre extinderea la nivel national a serviciului SMURD, preconizata pana la sfarsitul anului 2007. SMURD Hunedoara este apreciat ca al doilea din tara in ceea ce priveste investitiile in echipamente, dupa cel de la Targu-Mures. Personalul care lucreaza pe ambulantele de la Hunedoara a fost pregatit de medicul coordonator SMURD Raed Arafat, presedinte al Comisiei de medicina de urgenta si dezastre din cadrul Ministerului Sanatatii si fondatorul acestui serviciu in Romania. Pentru crearea si extinderea in Romania a serviciului de medicina de urgenta care si-a dovedit eficienta pentru populatie, Jurnalul National il declara pe doctorul Raed Arafat ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.