Curtea Federala urma sa anunte aseara, in jurul orei 21:00, verdictul in cazul apelurilor facute in procesul meciurilor trucate din fotbalul italian. Conform presei din Peninsula, magistratii au hotarat sa acorde pedepse mai usoare pentru toate c
Curtea Federala urma sa anunte aseara, in jurul orei 21:00, verdictul in cazul apelurilor facute in procesul meciurilor trucate din fotbalul italian.

Conform presei din Peninsula, magistratii au hotarat sa acorde pedepse mai usoare pentru toate cele patru cluburi implicate in scandal: Juventus, Lazio, Fiorentina si AC Milan.
REDUCERI. Astfel, Gazzetta dello Sport a anuntat ca lui Juventus, echipa retrogradata in Serie B, i se va reduce drastic penalizarea de 30 de puncte hotarata la 14 iulie, poate chiar pana la injumatatire. Mult mai avantajata de noua sentinta este Lazio, retrogradata la prima sentinta. Gruparii romane i se va permite sa joace in continuare in prima liga, chiar daca va incepe sezonul viitor cu un deficit de cateva puncte. De asemenea, lui AC Milan i se ve reduce penalizarea de 15 puncte hotarata in urma cu doua saptamani si i se va permite sa joace in aceasta editie a Cupei UEFA. Gazzetta dello Sport mai scrie ca magistratii nu ajunsesera la un acord unanim doar in privinta Fiorentinei. Pentru echipa lui Lobont si Mutu existau doua variante: retrogradarea in Serie B fara nici o depunctare sau mentinerea in Serie A cu o penalizare mai mare decat cea a lui Lazio.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.