""Nah Neh Nah"", Vaya con Dios va sosi de la Istanbul
in Romania la 15 august,
cu un autocar de lux. Diva, impreuna cu staff-ul (alcatuit din 19 persoane), va sta la Hotelul Cocor (de patru stele) din Neptun-Olimp.

Vaya con Dios va sustine un recital in ultima seara a Festivalului Callatis. Organizatorii trebuie sa-i indeplineasca vedetei toate dorintele, pentru ca Mangalia sa nu uite prea usor concertul belgienilor.
Iata cum arata meniul pentru toata echipa divei. Micul dejun sa fie disponibil pana cu o ora inainte de a fi servit pranzul. Mic dejun complet: sunca, oua, rosii, ciuperci, cereale, iaurt (cu fructe si normal), paine prajita, paine normala.Pranz: supa si felul doi sa fie pregatite pana la inceperea probelor de sunet. Supa vegetariana. Bufet cald: placinte calde, pui, burgeri normali si vegetarieni, pizza, hot dog vegetarian si de vaca. Bufet rece: carne rece, pui, ton, oua, salate, branza, paine, rulouri, biscuiti. Cina: trei feluri de mancare calda, aperitiv rece si cald, supa vegetariana. Felul principal: carne alba, carne rosie, peste. Desert: salata de fructe proaspete, prajitura de ciocolata, o selectie de inghetata, iaurturi, budinca.
IAMI-IAMI. Din cabina femeilor nu trebuie sa lipseasca sase sticle de bere locala (racita), suc de fructe, 12 sticle de plastic apa minerala/ plata, ceai, lapte, miere, zahar, un cos de fructe asortate (inclusiv banane), un platou cu carne si branza asortate cu paine alba si neagra pentru cinci persoane, bomboane si snacks-uri asortate, doua sticle de vin rosu si doua sticle de vin alb de calitate (racite), 12 pahare de vin.
Barbatii din staff-ul vedetei au nevoie de: doua baxuri de bere, 24 cutii Coca Cola, 12 cutii Cola light, 2 litri apa tonica, 4 litri suc de portocale, 36 sticle de plastic apa minerala si plata, 12 cutii Red Bull, 4 sticle de vin rosu si 4 sticle de vin alb de calitate, bomboane si snacks-uri asortate, un platou cu branza si carne asortate si paine, 12 pahare de vin. Se pare ca venirea divei Vaya con Dios la Callatis ii costa pe organizatori peste 40.000 de euro. Cornel Diaconu, producatorul general al festivalului, ne ""avertizeaza"" ca vom avea parte de multe surprize la Mangalia. Vom trai si vom vedea. Pana la 9 august nu mai este chiar asa de mult...

FARA FARFURII SI TACAMURI DIN PLASTIC