Mai sunt cateva zile pana la marele eveniment muzical al verii. Concert FatBoy Slim, din 5 august, va fi organizat pe Ultima Playa (Mamaia) si se pare ca va fi unul dintre cele mai reusite evenimente de plaja. Celebru pentru prestatiile live d
Mai sunt cateva zile pana la marele eveniment muzical al verii. Concert FatBoy Slim, din 5 august, va fi organizat pe Ultima Playa (Mamaia) si se pare ca va fi unul dintre cele mai reusite evenimente de plaja.


Celebru pentru prestatiile live de la Brighton Beach, unde a reusit sa incante cu muzica sa peste 250.000 de oameni, Norman Cook aka FatBoy Slim vine sa mixeze si pentru romani. Biletele au fost puse in vanzare inca de la inceputul lunii iunie, iar cei care nu au apucat sa isi cumpere unul pot plati la intrare suma de 60 RON, insa cu o conditie: sa fie majori.
FatBoy va veni in Romania cu un avion privat si va fi insotit de cativa oameni de baza printre care se numara managerul de productie, dar si persoana care se va ocupa de tot ce inseamna proiectii pe scena. Evenimentul se va desfasura in deplina siguranta, organizatorii avand grija sa existe trupe de jandarmi, dar si ambulante, in cazul in care fanii se lasa ""dusi de val"".
SHOW. FatBoy este recunoscut ca fiind unul dintre putinii Dj care pe langa faptul ca mixeaza bine, face si spectacol. Pentru acest eveniment, The Mission asteapta cel putin 20.000 de clubberi, iar atractia serii se pare ca va fi scena. Aceasta va fi amplasata cu fata spre Navodari si cu spatele spre statiunea Mamaia si va beneficia de un aranjament pe masura invitatiilor. Intrarea la concert se va face incepand cu orele 17:00, iar in deschidere vor mixa Vania si Rhadoo. Ultimele farame de energie vor fi eliminate pe ritmurile mixate de Haute Culture, in incheierea concertului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.