O parte din dosarul Rompetrol, in care omul de afaceri Dinu Patriciu este acuzat pentru savarsirea mai multor infractiuni economice, a intrat ieri pe ultima suta de metri inainte de trimiterea in judecata. Procurorii au finalizat ancheta legata d
O parte din dosarul Rompetrol, in care omul de afaceri Dinu Patriciu este acuzat pentru savarsirea mai multor infractiuni economice, a intrat ieri pe ultima suta de metri inainte de trimiterea in judecata.

Procurorii au finalizat ancheta legata de operatiunile la Bursa cu actiuni Rompetrol si de creanta Libia. Dinu Patriciu a fost ieri la Parchetul General si a stabilit impreuna cu anchetatorii un program de prezentare a materialului de urmarire penala. Aceasta procedura este, potrivit legii, ultimul act care trebuie efectuat inainte de intocmirea rechizitoriului si trimiterea cauzei in fata instantei.
La iesirea din sediul Parchetului, Patriciu a declarat ca, fiind vorba de foarte multe volume si de un dosar complex, ar fi necesare cateva saptamani pentru a putea lua la cunostinta toate datele existente. In urmatoarele zile, fiecare persoana invinuita in cazul Rompetrol va fi convocata pentru prezentarea materialului de urmarire penala. Imediat dupa Dinu Patriciu, ieri s-a prezentat la Parchet si directorul financiar al Rompetrol Group, Alexandru Bucsa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.