COMENTARIUL SPECIALISTULUI Temperatura aerului va scadea astazi in sud-est, iar in rest nu va avea variatii importante; de maine insa va fi in crestere in toata jumatatea de sud. Presiunea atmosferica va fi scazuta, astazi in cea mai mar

COMENTARIUL SPECIALISTULUI

Temperatura aerului va scadea astazi in sud-est, iar in rest nu va avea variatii importante; de maine insa va fi in crestere in toata jumatatea de sud. Presiunea atmosferica va fi scazuta, astazi in cea mai mare parte a Europei, apoi doar in tarile centrale, sudice si de sud-est si relativ ridicata in rest. Formatiunile noroase vor fi prezente in nord-vestul si in centrul Europei, iar astazi si in sud-est. Duminica se vor genera altele in bazinul central-nordic al Marii Mediterane, se vor apropia de tara noastra, dar circulatia la nivelul norilor va fi destul de intensa si, in aceste conditii, mai mult la deal, munte si in regiunile situate in interiorul arcului carpatic vor fi ceva mai multe ploi. (meteorolog Romica Jurca)

AZI IN TARA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.