Secretarul general Constantin Zotta a anuntat ieri ca giulestenii vor face memoriu la Comisia de Disciplina a FRF in cazul in care se dovedeste ca managerul general al Stelei, Mihai Stoica, i-a injurat pe jucatorii giulesteni la finalul meciului din
Secretarul general Constantin Zotta a anuntat ieri ca giulestenii vor face memoriu la Comisia de Disciplina a FRF in cazul in care se dovedeste ca managerul general al Stelei, Mihai Stoica, i-a injurat pe jucatorii giulesteni la finalul meciului din Supercupa Romaniei.

""In situatia in care se dovedeste ca a injurat unul sau mai multi jucatori de-ai nostri, vom face memoriu. Daca a injurat, ar trebui suspendat din nou. Dar nu cred ca e un pericol pe stadioane domnul Stoica"", a spus Zotta. Tot ieri, Dumitru Dragomir a declarat ca LPF nu se poate autosesiza in cazul conflictului dintre Mihai Stoica si jucatorii rapidisti. ""Liga nu se poate autosesiza in nimic, partea vatamata trebuie sa faca sesizarea. Liga trebuie sa fie supervizor, sa vada daca s-a judecat corect sau nu. Altfel, noi centram, noi nu dam cu capul"", a explicat Dragomir. Intrebat daca Stoica ar trebui suspendat, seful LPF a raspuns ca ""nu"", dar in acelasi timp a dat afirmativ din cap.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.