Dupa ce vineri, Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere hotarase neacordarea licentei de inscriere in Liga 1 a Sportului Studentesc, pentru datorii la bugetul de stat, ieri lucrurile au luat o alta turnura. Sentinta anuntata vineri p

Dupa ce vineri, Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere hotarase neacordarea licentei de inscriere in Liga 1 a Sportului Studentesc, pentru datorii la bugetul de stat, ieri lucrurile au luat o alta turnura.

Sentinta anuntata vineri prin vocea presedintelui Comisiei de licentiere a cluburilor, Viorel Duru, si a directorului coordonator al Sistemului National de Licentiere, Florin Prunea parea de neatins. ""Este o decizie definitiva si obligatorie. Nu mai exista nici o cale de apel"", declara categoric Duru. Ieri, patronul Sportului, Vasile Siman, a declarat dupa Adunarea Generala Ordinara a LPF, ca gruparea din Regie a facut o cerere de returnare a licentei la FRF.
NASUa€™. Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, a spus ca principalul motiv pentru care Sportului Studentesc i s-a retras licenta este ca nu a facut dovada platii datoriilor catre bugetul de stat. ""Nu pot sa acuz, dar exista anumite prevederi foarte clare in Manualul de licentiere. Daca nu se respecta se ajunge in astfel de situatii"", a declarat Sandu. Acesta a anuntat ca azi va avea loc o sedinta a Comitetului Executiv al FRF in cadrul careia se va lua in discutie si cazul gruparii din Regie, urmand ca miercuri comisia de prima instanta si Comisia de Apel a Sistemului National de Licentiere sa ia o decizie finala. Nasua€™ a mai spus ca solicitarea Sportului are acoperire juridica, iar cand a fost intrebat daca fosta sa echipa mai are vreo sansa sa evolueze in Liga 1, acesta a raspuns: ""Nu stiu, la asta chiar nu ma pricep.""
RECUZARE. Patronul Sportului Studentesc, Vasile Siman a fost foarte vehement in ceea ce-i priveste pe cei din Comisia de Licentiere. ""O comisie de licentiere, fie si sub forma de apel, nu poate sa ia aceasta decizie. Sunt trei forme ale procesului de licentiere: de acordare, care a fost acordata Sportului, de retragere, care a fost retrasa, si de returnare, care este prevazuta in manualul de licentiere. Noi suntem in faza in care federatia discuta returnarea licentei. Intrebat daca a mai platit din datorii, Siman a raspuns evaziv: ""Poate ca datoriile s-au platit"".

AU DE LUAT 600.000 DE DOLARI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.