Curtea Federala Italiana ar putea prezenta astazi sentinta finala in cazul meciurilor trucate din Serie A. Dezbaterile din cadrul judecarii apelurilor s-au incheiat ieri dupa-amiaza, sentinta urmand a fi facuta publica cel mai tarziu joi, 27 iulie, d
Curtea Federala Italiana ar putea prezenta astazi sentinta finala in cazul meciurilor trucate din Serie A. Dezbaterile din cadrul judecarii apelurilor s-au incheiat ieri dupa-amiaza, sentinta urmand a fi facuta publica cel mai tarziu joi, 27 iulie, data limita impusa de UEFA pentru anuntarea echipelor care participa in cupele europene.
APEL. Justitia sportiva italiana a decis, in urma cu aproape doua saptamani, ca Juventus, Fiorentina si Lazio sa fie retrogradate in Serie B, cu 30, 12, respectiv 7 puncte de penalizare. AC Milan nu a fost retrogradata, dar i s-a interzis participarea in Liga Campionilor si va incepe sezonul viitor cu 15 puncte mai putin. Cele patru grupari au contestat deciziile, dar si procurorul Stefano Palazzi a facut acelasi lucru, considerand sanctiunile prea usoare. Judecarea apelurilor a inceput sambata, iar avocatii lui Juventus, Lazio si Fiorentina au ajuns pe rand in fata magistratilor, cerand sanctiuni mai mici pentru cluburile lor. Presedintele Curtii Federale, Piero Sandulli (foto), a anuntat ieri ca faza dezbaterilor s-a incheiat, o data cu pledoaria aparatorilor lui AC Milan. In ce priveste decizia finala, presa italiana a speculat ca Lazio si Fiorentina ar putea ramane in Serie A, urmand a primi si o depunctare. (Ionut Paduraru)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.