Desi sunt vehiculate zilnic nume grele, precum Marius Niculae sau Tamas, certitudinile continua intarzie sa apara in Stefan cel Mare. Dupa o serie de peripetii, aseara era asteptat si angolezul Ze Kalanga. Antrenorul Mircea Rednic a declarat dup

Desi sunt vehiculate zilnic nume grele, precum Marius Niculae sau Tamas, certitudinile continua intarzie sa apara in Stefan cel Mare. Dupa o serie de peripetii, aseara era asteptat si angolezul Ze Kalanga.

Antrenorul Mircea Rednic a declarat dupa amicalul de sambata, cu Forex Brasov, scor 3-1, ca a definitivat lotul. Numai ca oficialii ros-albilor inca asteapta raspunsuri de la Marius Niculae si de la Gabriel Tamas.
SANSE MINIME. Sunt sanse destul de minime ca Niculae sa revina in conditiile in care, in acest moment, Rednic are un atac greu, cu Ionel Ganea, Claudiu Niculescu si Danciulescu. In plus, cel poreclit ""Sageata"", liber de contract dupa despartirea de Anderlecht Bruxelles, este putin probabil sa renunte la un contract avantajos financiar, desi Dinamo ii ofera 450.000 de euro pe sezon. Tamas ar vrea sa vina sub forma de imprumut, insa cei de la Spartak Moscova doresc sa-l cedeze definitiv, pentru patru milioane de euro. Aseara era asteptat angolezul Ze Kalanga, care urmeaza sa semneze azi un contract pe trei sezoane.

GALAMAZ STA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.