Gheorghe - Colectionar de pantofi Andrei Gheorghe a fost prezent miercuri seara, alaturi de Dana Savuica si Catinca Roman, la lansarea magazinului de incaltaminte de lux Distinto. Mai mult, el a dorit sa-i faca patroanei safteaua, cumparandu-si o p
Gheorghe - Colectionar de pantofi
Andrei Gheorghe a fost prezent miercuri seara, alaturi de Dana Savuica si Catinca Roman, la lansarea magazinului de incaltaminte de lux Distinto. Mai mult, el a dorit sa-i faca patroanei safteaua, cumparandu-si o pereche de pantofi din piele foarte fina in valoare de 300 de euro. Andrei a marturisit ca este colectionar de pantofi scumpi, avand acasa 15 perechi. Deh, obrazul subtire cu cheltuiala se tine! (Simona Ecovoiu)
Ce bun e! - Zboara si canta peste granite
Raoul este un artist care canta mai mult pe-afara, decat in tara. Anul trecut si-a invins teama de avion si a plecat in SUA impreuna cu Autentic, Ionut Dolanescu si Doru Octavian Dumitru, unde a sustinut spectacole pentru comunitatile de romani de pe pamant american. A cantat in New York si Las Vegas, a fost la un concert adevarat cu Celine Dion si-a vazut si cascada Niagara. Acum, Raoul se pregateste sa plece intr-un turneu in Anglia. (Catalina Iancu)
Comici - Nae si Vasile, la Miss University
Cele 20 de studente de la concursul Miss University, organizat de Cosmopolitan Models, au fost urmarite in cantonamentul de la Hotel Phoenicia de Nae Lazarescu si Vasile Muraru. Comicii au fost prezentatorii evenimentului. Miss University a iesit Alexandra Sima din Targoviste, in varsta de 20 de ani. Ea va reprezenta Romania la Miss World University, din Coreea. (Simona Ecovoiu)
Chicanos - Wilmark fabrica raggaeton
Dupa ce a pus bazele singurei orchestre de salsa din Romania, si anume Mandinga, Wilmark Entertaiment Company aduce pe piata prima trupa de reggaeton. Cum a luat fiinta acest proiect? In urma cu jumatate de an, la Wilmark
s-au prezentat Pachulo, profesor de canto, care a terminat Conservatorul la specialitatea pian, si Alex, care a colaborat cu BUG Mafia, Nico, Puya si Don Baxter. Si-au spus Chicanos si au semnat cu Intercont Music, primul lor album - ""Lollypop"". Astazi, Clubul Paradiso prezinta Chicanos in avanpremiera, la ora 22.00. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.