Actrita Daniela Nane (foto) va interpreta unul dintre rolurile principale ale serialului ""La urgenta"", difuzat in aceasta toamna la TVR 1. Ea va da viata personajului Greta Calistrat, medic de urgenta, specialist, in varsta de 30 de ani. Greta
Actrita Daniela Nane (foto) va interpreta unul dintre rolurile principale ale serialului ""La urgenta"", difuzat in aceasta toamna la TVR 1.

Ea va da viata personajului Greta Calistrat, medic de urgenta, specialist, in varsta de 30 de ani. Greta e draguta, mai mult interesanta decat frumoasa, nici pe departe preocupata de moda. Intre ea si un alt personaj central al filmului, medicul primar Radu, exista o tensiune sexuala nemarturisita.
COLABORARE. Actrita Daniela Nane nu se afla la prima colaborare cu TVR-ul. Ea a jucat in numeroase filme produse de televiziunea publica, precum ""Frumosii nebuni ai marilor orase"" (1997), ""Nunta imposibila"" (1999-2000), ""Amantul marii doamne Dracula"" (2002-2003) si a fost gazda Concursului Eurovision, in 1998. ""La urgenta"" este un serial romanesc inedit despre drama unei echipe de doctori de la un spital de urgenta din Bucuresti, in lupta zilnica pe care o duc cu boala, cu moartea, cu sistemul, cu accidentele care ne perturba vietile si cu propriile slabiciuni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.