Conservatorii au initiat un proiect antispaga proiect care a fost ieri aprobat de Biroul Politic al partidului. ""Intreprinzatorii mici si mijlocii s-au plans, in cadrul unor dezbateri pe care le-am avut saptamana trecuta, ca exista foarte multe
Conservatorii au initiat un proiect antispaga proiect care a fost ieri aprobat de Biroul Politic al partidului.

""Intreprinzatorii mici si mijlocii s-au plans, in cadrul unor dezbateri pe care le-am avut saptamana trecuta, ca exista foarte multe avize, aprobari pe care trebuie sa le obtina si pentru care trebuie sa dea o contributie suplimentara. Le-am cerut tuturor sa nu mai dea spaga"", a spus vicepremierul Bogdan Pascu cel care se va ocupa de acest proiect. Cei care vor sa faca reclamatii vor avea la dispozitie un site, www.antispaga.ro, care va deveni activ pana la sfarsitul lunii.
""Vom face un sondaj de opinie pentru a stabili profilul candidatului pentru alegerile europarlamentare si in functie de optiunile cetatenilor ne vom alege si noi ulterior candidatii"", a prezentat Florin Anghel, presedintele Consiliului Executiv al PC, o alta strategie a partidului. Cat priveste alegerile anticipate, liderul PC, Dan Voiculescu, a spus ca ""partidul doreste sa mearga singur"". ""Este o analiza complexa a Biroului Politic si a Biroului Permanent, iar in functie de aceasta vom lua hotararile care se impun. Pot insa sa garantez ca PC va ramane un partid care conteaza pe scena politica"", a mai spus Dan Voiculescu. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.