Rutier bulgar
Varsta: 37 de ani Rutierul bulgar Pavel Sumanov a castigat cea de-a 43-a editie a Turului Ciclist al Romaniei, fiind urmat in clasamentul general de coechipierul sau Dimitar Dimitrov si de ucraineanul Oleksandr Seidik. Pentru ca
Rutier bulgar
Varsta: 37 de ani Rutierul bulgar Pavel Sumanov a castigat cea de-a 43-a editie a Turului Ciclist al Romaniei, fiind urmat in clasamentul general de coechipierul sau Dimitar Dimitrov si de ucraineanul Oleksandr Seidik. Pentru castigarea competitiei, Sumanov a primit un premiu in valoare de 500 de euro, in timp ce ocupantii locurilor doi si trei au fost recompensati cu cate 300, respectiv 200 de euro. ""A fost un tur perfect, din toate punctele de vedere. Pentru mine va ramane o competitie pe care nu o voi uita niciodata"", a declarat Sumanov dupa festivitatea de premiere. Turul Romaniei s-a incheiat, ieri, la Curtea de Arges, cu un circuit desfasurat in centrul orasului. Pentru rezultatul obtinut, Jurnalul National il declara pe Pavel Sumanov ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.