Saptamana trecuta, Theodor Stolojan a inceput ofensiva impotriva premierului; Omar Haysam s-a volatilizat, au fost matrasiti sefii serviciilor secrete, Israelul a continuat sa se bata cu Hezbollah in sudul Libanului. In mass-media romaneasca s-a acordat mai multa importanta decat intamplarilor enumerate mai sus unei toparlanii
organizate de un domn batraior si exibitionist.

Cand m-a chemat Marius Tuca la el in birou, credeam ca ma trimite sa-l caut pe Haysam prin vreun tunel care duce in Siria. Nici pomeneala. Mi-a intins sec o invitatie kitsch cu Iri, care-si exhiba molecularul de firma si ceasul scump in timp ce o pupa pe Moni. Cum datoria-i datorie, sambata seara, impreuna cu fotograful Gabi si colega Sidonia bateam la portile palatului Columbeanu de la Snagov.
BAGARI IN SEAMA. Am ajuns ceva mai inainte sa inceapa sa vina restul de invitati, pe la noua fara ceva. O teleasta de ocazie, blonda, tremura de emotie cu mana pe microfon. La un moment dat au aparut primii nuntasi, un nene scundac si chel cu nevasta-sa si fiicele. Teleasta a sarit pe ele: ""Doma€™le... aaa, cum va simtisi cu familia numeroasa aici?"". Personajul, cu un trabuc intre degete, a simtit nevoia sa spuna ca-l cheama Wolf si a debitat niste platitudini. La putin timp dupa asta, reportareasa, intr-un colt, isi intreba cameramanul daca stie pe cine a filmat, iar ex-interlocutorul zbiera intr-un telefon: ""Nici n-am intrat bine si au sarit ziaristii astia pe mine!"".

INSURATEI. Moni il hraneste cu sampanie pe Iri, sa mai creasca