Nava siriana Al Mahmoud 4, presupusul mijloc de transport cu care Omar Hayssam ar fi ""sters-o"" din tara, urma sa acosteze ieri-seara din nou in Romania. Vasul a fost asteptat la portul Midia inca de sambata, dar vremea nefavorabila ar fi provoc

Nava siriana Al Mahmoud 4, presupusul mijloc de transport cu care Omar Hayssam ar fi ""sters-o"" din tara, urma sa acosteze ieri-seara din nou in Romania.

Vasul a fost asteptat la portul Midia inca de sambata, dar vremea nefavorabila ar fi provocat intarzierea sa pana ieri, in jurul orei 23:00. Se pare ca urmatorul plan de cautare a lui Hayssam este interogarea atenta a fiecarui membru din echipajul navei siriene. Politistii va trebui sa afle astfel daca intr-adevar Omar a parasit Romania ascuns printre berbecutii transportati in Siria de vasul Al Mahmoud 4.
Reamintim ca sirianul este cautat de cinci zile si este inca de negasit. Curtea de Apel Bucuresti a emis miercuri pe numele lui un mandat de arestare preventiva, dar politistii nu au putut sa-l puna in executare, deoarece Omar disparuse. Cu toate ca avea interdictia de a parasi tara, se pare ca sirianul a reusit sa paraseaca nestingherit Romania. Fuga sa a provocat demisia a trei sefi de servicii de informatii si a procurorului general, Ilie Botos.

ANTENA 3, PESTE REALITATEA TV


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.