Infranta cu 1-4 in tur, la Auxerre, Farul Constanta n-a reusit sambata seara decat un succes de orgoliu, cu 1-0, in fata echipei franceze, ratand calificarea pe tabloul principal al Cupei UEFA. Unicul gol al meciului a fost reusit de Dinu Todoran
Infranta cu 1-4 in tur, la Auxerre, Farul Constanta n-a reusit sambata seara decat un succes de orgoliu, cu 1-0, in fata echipei franceze, ratand calificarea pe tabloul principal al Cupei UEFA.

Unicul gol al meciului a fost reusit de Dinu Todoran (a€™47), care a transformat un penalty. Constantenii au mai irosit apoi doua mari ocazii, dar finalul a fost unul linistit, controlat tactic de Auxerre.
MULTUMIT. La finalul meciului, antrenorul Farului, sarbul Momcilo Vukotici, s-a declarat satisfacut. ""A fost o partida buna, era si dificil sa ne calificam, dupa 1-4 in tur. Era greu de imaginat. Am jucat bine si se putea sa facem un scor si mai bun daca nu ratam. In prima repriza nu am gasit spatii, dar in a doua am jucat mai decis. Una peste alta, este o victorie buna, o experienta in plus pentru jucatori si am aratat ca suntem pregatiti pentru campionat"", a spus Vukotici.
NICULAE. Fostul atacant rapidist Daniel Niculae a fost titularizat la Auxerre de antrenorul Jean Fernandez, dar a fost schimbat la pauza. ""Imi pare rau ca am eliminat Farul. Mi-as dori ca echipele romanesti sa mearga mai departe intotdeauna in cupele europene"", a declarat Niculae.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.