Cu cat cumperi mai des, cu atat ai sanse mai mari de a castiga o excursie. Acesta a fost mecanismul campaniilor desfasurate de banci. Vara nu e tocmai sezonul bancilor, motiv pentru care nu e nici sezonul promotiilor bancare. Totusi, in aceasta
Cu cat cumperi mai des, cu atat ai sanse mai mari de a castiga o excursie. Acesta a fost mecanismul campaniilor desfasurate de banci.


Vara nu e tocmai sezonul bancilor, motiv pentru care nu e nici sezonul promotiilor bancare. Totusi, in aceasta perioada bancile promoveaza vacanta si cumparaturile. Cele mai multe oferte incurajeaza platile cu cardul de credit. Sansele de a castiga un week-end la Paris sau la Roma cresc cu fiecare cumparatura facuta cu cardul de credit MasterCard de la Raiffeisen Bank. Promotia se refera la platile de minimum 200 de lei, facute in lunile iulie si august. Premiile constau in sase pachete de week-end, trei la Paris si trei la Roma. Fiecare pachet este pentru doua persoane si include bilete de avion si trei nopti cazare cu demipensiune la un hotel de patru stele.
Bancpost isi indeamna clientii sa se gandeasca la cardul VISA ca la un posibil bilet de intrare la concertul lui Robbie Williams de la Viena, de la 18 august 2006. Limita minima a unei tranzactii cu care poti intra in promotie este de 30 lei. Miza este o excursie pentru doua persoane ce include transportul dus-intors cu avionul, cazarea si micul dejun la hotel in Viena, 100 de euro si biletul de intrare la concertul lui Robbie Williams. Aceeasi banca si-a trimis clientii utilizatori de American Express la concertele Rolling Stones de la Viena, Paris si Zürich.
CREDITE. O promotie inceputa in primavara este in derulare la Raiffeisen Bank. Pana la 31 august 2006, creditul imobiliar ""Casa Ta"" are o dobanda de 7,6% pe an pentru creditul in lei si 6,9% pe an pentru imprumutul in euro. Pentru creditul pentru nevoi personale nenominalizate Flexicredit Plus, dobanda este de 7,9% pentru imprumutul in lei sau euro.
ECONOMISIRE. Alte banci
s-au gandit ca vara e buna pentru economisire. O dobanda mai mare a fost argumentul bancilor OTP si Procredit Bank de a atrage clienti. Intre 3-31 iulie 2006, OTP Bank ofera pentru contul de economii in lei o dobanda de pana la 7% pe an, pentru sumele de peste 10.000 de lei. Nu se percep comisioane de deschidere si lichidare. Pana la 31 iulie, Procredit ofera pentru un depozit clasic in lei, la termen de 1, 3, 6 sau 12 luni, o dobanda majorata cu 0,5% pe an.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.