Observatorul Antenei 1 ii invita pe telespectatori sa participe la o campanie amuzanta, plina de aventura: ""Descopera televizorul. Cu Observatorul"". Astfel, pe Litoral, in zona manastirilor din Moldova, in Apuseni, pe Transfagarasan si Valea Pr
Observatorul Antenei 1 ii invita pe telespectatori sa participe la o campanie amuzanta, plina de aventura: ""Descopera televizorul. Cu Observatorul"".

Astfel, pe Litoral, in zona manastirilor din Moldova, in Apuseni, pe Transfagarasan si Valea Prahovei va fi ascunsa o cutie de valori, cate una in fiecare saptamana, in fiecare zona, cutie ce va avea in interior un bilet cu numarul de telefon al redactiei. Cel care va descoperi cutia si va suna la acest numar de telefon va constata ca este fericitul posesor al unuia dintre marile premii: un televizor LCD ultraperformant.
REGULI. ""Pe perioada intregii veri, romanii care doresc sa viziteze cele mai frumoase locuri ale tarii noastre pot participa la cel mai palpitant joc organizat vreodata de vreo televiziune, acela al cautarii, dupa indiciile oferite la Observator, al unei plasme. Trebuie sa spun ca aceste cutii vor fi, cel mai probabil, ingropate in zonele mentionate, de aceea o lopata este absolut necesara celor interesati sa participe la aventura"", spune Lucian Mandruta, redactor-sef al Observatorului.
In fiecare zi a saptamanii, in cadrul principalului Observator al Antenei 1, se vor oferi indicii privind locul in care sunt ascunse cutiile de valori. De asemenea, pe site-ul www.antena1.ro, participantii pot accesa regulamentul oficial al campaniei, dar si harta care ii va ajuta sa descopere premiile.
In fiecare saptamana, vor fi acordate, de asemenea, alte trei premii acelor temerari care vor trimite la Observator fotografii sau imagini haioase din timpul cautarii. Campania ""Descopera televizorul cu Observatorul"" incepe la 24 iulie, se incheie la data de 3 septembrie si se va desfasura pe intreg teritoriul Romaniei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.