Dupa ce i-a cooptat in doua clipuri diferite pe Tiger1 si pe Catalin Maruta, Andra (foto) a ales sa fie chiar ea personaj principal. In cel mai nou videoclip al sau, ""Ramai cu mine"", interpreta joaca rolul protagonistei. Luate separat, versuril
Dupa ce i-a cooptat in doua clipuri diferite pe Tiger1 si pe Catalin Maruta, Andra (foto) a ales sa fie chiar ea personaj principal.

In cel mai nou videoclip al sau, ""Ramai cu mine"", interpreta joaca rolul protagonistei. Luate separat, versurile si imaginile sunt excelente. Dar puse la un loc se cam bat cap in cap. Caci Andra zice: ""Vreau noaptea sa ma simti/ Vreau sa nu ma mai minti"". De unde rezulta ca iubitul nu-i este prea credincios. Pe de alta parte, solista apare la biserica, primeste inelul si isi uneste destinul cu cel al alesului ei. Intrebarea este: oare se marita cu prietenul mincinos sau baiatul isi revine si o respecta asa cum merita? Nu stim, dar speram ca in viata reala iubitul n-o minte si n-o face sa sufere. In rest, clipul este de nota 10. Doar poarta semnatura lui Petre Nastase. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.