Mary Higgins Clark revine in atentia cititorilor cu romanul ""Two Little Girls in Blue"". Subiectul cartii este unul extrem de dezbatut: telepatia dintre gemeni. Cele doua gemene, Kathy si Kelly Frawley, sunt rapite de trei minori. In spatele ace
Mary Higgins Clark revine in atentia cititorilor cu romanul ""Two Little Girls in Blue"".

Subiectul cartii este unul extrem de dezbatut: telepatia dintre gemeni. Cele doua gemene, Kathy si Kelly Frawley, sunt rapite de trei minori. In spatele acestei ""afaceri"" sta un celebru criminal care, daca va reusi sa duca planul la bun sfarsit, va obtine 8 milioane de dolari, insa planul este dat peste cap de bona angajata sa pazeasca gemenele rapite. Pe parcursul actiunii, Kelly este eliberata. Celalalt copil este considerat mort, insa cu ajutorul surorii sale si a ""legaturii supranaturale"" dintre ele, micuta e salvata. Mary Higgins Clark a debutat cu ""Where Are the Children?"" - un roman cu un mesaj asemanator celui prezentat mai sus. (Miruna Nicolae)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.