Doar circa 15.000 de spectatori au tinut sa asiste la confruntarea dintre campioana en-titre, Steaua si castigatoarea Cupei Romaniei, Rapid. Ros-albastrii s-au impus printr-un gol marcat in minutul 90 de catre Daniel Oprita. Meciul a inceput cu
Doar circa 15.000 de spectatori au tinut sa asiste la confruntarea dintre campioana en-titre, Steaua si castigatoarea Cupei Romaniei, Rapid. Ros-albastrii s-au impus printr-un gol marcat in minutul 90 de catre Daniel Oprita.


Meciul a inceput cu un moment jenant. In timp ce de la statia de amplificare rasuna imnul national, capitanii schimbau fanioane in fata arbitrului Alexandru Tudor, iar coechipierii lor isi faceau traditionalele miscari de incalzire. La final, antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu a refuzat sa participe la premiere, iar mijlocasul Badoi a aruncat cu medalia in directia managerului general al Stelei, Mihai Stoica.
Partida a fost una extrem de echilibrata, cele doua echipe impartindu-si atat perioadele de dominare, cat si ocaziile de gol. Chiar daca a fost doar o extensie a sezonului precedent, Supercupa a insemnat o deschidere interesanta a campionatului care va incepe week-end-ul urmator. Cand toata lumea se astepta la prelungiri, Daniel Balan a centrat in fata portii rapidiste, Minca a ratat interventia, iar Daniel Oprita a marcat golul victoriei, pe care l-a dedicat copilului sau recent venit pe lume.
ATITUDINI. Antrenorul Stelei, Cosmin Olaroiu, a preferat sa-si menajeze aproape toti titularii, apeland doar la portarul Carlos si stoperul Sorin Ghionea, care a fost investit si capitan al echipei. La trupa din Ghencea a debutat Gigel Coman, numai ca mijlocasul s-a accidentat in minutul 30, fiind transportat imediat la spital. De partea cealalta, Razvan Lucescu a aruncat in lupta cam tot ce are mai bun la ora actuala, mai putin in linia defensiva, unde au lipsit senatorii de drept, Marius Constantin, Maftei si Rada.
PERSONALITATI. Asa cum au obisnuit, rivalii Gigi Becali si George Copos s-au asezat foarte departe unul de celalalt. Daca patronul Stelei a preferat compania managerului general, Mihai Stoica, si a capitanului Mirel Radoi, Copos a stat alaturi de presedintele FRF, Mircea Sandu si Mircea Geoana. Partida a fost urmarita de antrenorul secund al echipei slovene Gorica, adversara de miercuri a Stelei din turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.
Au evoluat echipele: Steaua: Carlos - D. Balan, Ghionea, E. Baicu, Nesu - Oprita, Lovin, G. Coman (a€™33 Paraschiv), Cristocea - Ochirosii (a€™63 Nicolita), V. Badea (a€™90+2 V. Iacob). Antrenor: Cosmin Olaroiu. Rapid: Minca - Perja, N. Constantin, Sapunaru - Badoi, N. Grigore (a€™64 V. Negru), E. Dica, Art.Karamyan (a€™77 I. Stancu) - Buga, Griffiths (a€™88 Zicu), Burdujan. Antrenor: Razvan Lucescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.