El ""domn"", ea ""cetateana"" Nunta damboviteana numita pompos ""nunta secolului"" a fost ""asezonata"" cu toate picanteriile mioritice. Iri s-a insurat la aproape 50 de ani, iar Monica Gabor a devenit doamna Monica Columbeanu. Daca nunta s-a tr

El ""domn"", ea ""cetateana""

Nunta damboviteana numita pompos ""nunta secolului"" a fost ""asezonata"" cu toate picanteriile mioritice. Iri s-a insurat la aproape 50 de ani, iar Monica Gabor a devenit doamna
Monica Columbeanu. Daca nunta s-a transmis in direct, poate vom vedea si nasterea copiilor tot in direct!

Ieri a avut loc la Snagov asa-zisul ""eveniment al secolului"", nunta mediatizatului cuplu Monica Gabor si Irinel Columbeanu. ""Evenimentul secolului"" poate doar pentru B1 TV, care a transmis in direct nunta-maraton (intre orele 10:30 si 16:00) si care n-a mai avut probabil asemenea audienta in viata lui. Casatoria civila s-a desfasurat pe pontonul resedintei miliardarului, si a fost urmata de ceremonia cununiei religioase care a avut loc la Manastirea Snagov.
Asadar, ""nunta secolului"" s-a transformat in ""nunta barfelor"". Asa cum de la bun inceput au anuntat prezentatoarele Roxana Iliescu si Mbela. ""Vom reveni in studio, cu ce stim mai bine: comentarii si barfe"". Ele au spus-o. Si pentru asta au avut si invitati pe masura - astrologi, designeri, ziaristi - , care au comentat si analizat nunta pe toate fetele.
LA CALD. Reporterul special Gina Tanase a asigurat transmisia de la resedinta mirilor. Era cu gandul la porumbeii ""programati"" sa zboare la un moment dat, altfel nu se explica faptul ca a scapat si ea cativa ""porumbei"": ""Va fi un adevarat spectacol, fiindca am vazut lucruri spectaculoase"". Sau: ""Vi s-au intamplat mai multe cununii in comuna Ciolpani?"" Primarul s-a ""molipsit"" si el de la profesionalismul reporterului si, la oficierea casatoriei, lui Iri i s-a adresat cu ""domnule Irinel Columbeanu"", iar Monicai cu ""Cetateana Monica Gabor"". Asadar, Irinel este un ""domn"", iar Monica ""cetateana"". Nici cununia religioasa n-a trecut fara peripetii. Monicai i s-a facut rau in biserica si era cat pe ce sa lesine. Iar speculatiile au si aparut: ""Din cauza caldurii, sau poate o fi insarcinata"", si-au dat cu parerea carcotasii.
BARFE. De ce le-a fost frica lui Iri si Moni n-au scapat. De ""rudele sarace"" care n-au venit costumate regulamentar. De altfel, au fost ""taxati"" toti cei care
n-au respectat eticheta. Mai ales barbatii care au venit doar in camasa, fara haina de la costum. Ce s-a mai barfit? Diferenta de varsta a fost pe primul loc.
Apoi, diferenta de inaltime dintre cei doi. Faptul ca familia Monicai n-a venit la nunta. Ca mireasa nu si-a asortat bratara cu colierul. Ca barbatii nu stiau sa duca buchetul de flori si pareau ca duc o matura. Invitatii au fost mai mult oameni de afaceri, caci se pare multe dintre vedete nu au vrut sa vina la nunta.
Cel mai sincer i-au caracterizat pe miri oamenii simpli, interpelati pe strada, care au spus despre Irinel ca este ""la o varsta inaintata"", ""plin de el"", ""om cu bani"", iar despre Moni ca ""stie ce vrea"", ""stie sa profite de viata"", ""e un pic imatura"" si ""gasculita"". Nunta propriu-zisa, cu 11 feluri de mancare, artificii si daruri,
s-a desfasurat de la ora 20:30 si pana dimineata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.