S-au cam dus vremurile cand printesele ieseau din casa doar imbracate la patru ace. Un exemplu elocvent este Brianna Caragea, cea care, la un moment dat, a sfidat tinuta obligatorie, purtand... codite afro.

Doua printese: Lia si Brianna. Caractere diferite, stiluri paralele, look asijderea. In timp ce Printesa Lia pastreaza stilul conservator, tinand la eticheta, Brianna nu se sfieste sa apara imbracata, la evenimentele mondene, in blugi si intr-o camasa unisex. E clar ca avem de-a face cu o printesa rebela, care isi cumpara lucrurile de oriunde. Uneori ne intrebam daca nu si le procura si de la tarabele din piata, exact ca un om de rand. Nu le combina mereu inspirat, dar, cu toate acestea, nu prea a fost taxata de designeri pe motiv ca stilul ei degajat nu o obliga sa poarte haine pretioase si pretentioase. Iar cand vrea sa se salveze, apeleaza la o rochie neagra, simpla. Brianna a marturisit ca ii plac plimbarile pe jos. Ei, uite, ca nu are nevoie de ""gorile"", ca altii, si se pierde in multime cu un rucsacel in spate si incaltaminte fara toc. Ore intregi, fara sa oboseasca. Iar daca stie ca trebuie sa ajunga si la o intalnire la nivel inalt, se opreste in drum, isi scoate din geanta pantofii de protocol si gata!, este pregatita sa vorbeasca despre lucruri serioase. Brianna este de parere, desi nu v-am sfatui sa procedati la fel, ca nu trebuie sa te rusinezi sa-ti schimbi incaltamintea in vazul lumii.

LA PATRU ACE. Printesa Lia, sotia Printului Paul, si-a comandat o rochie verde, in amintirea bunicutei sale, care adora aceasta culoare