Medicul Constantin Tanasescu de la Penitenciarul Rahova, cel care a emis adeverinta medicala care a ajutat la eliberarea lui Omar Hayssam, nu poate fi judecat de Colegiul Medicilor din Romania (CMR). Presedintele acestui for, Mircea Cinteza, spun
Medicul Constantin Tanasescu de la Penitenciarul Rahova, cel care a emis adeverinta medicala care a ajutat la eliberarea lui Omar Hayssam, nu poate fi judecat de Colegiul Medicilor din Romania (CMR).

Presedintele acestui for, Mircea Cinteza, spune ca faptele medicului ar putea fi incadrate, daca se dovedesc, la fals in acte publice, in vreme ce Colegiul se ocupa doar cu probleme de malpraxis. Intre timp insa, sirianul ramane de negasit. Un alt sirian judecat de instantele romanesti a parasit si el teritoriul Romaniei in urma cu cateva zile. Zaher Iskandarani a plecat insa legal, pentru ca nu avea o interdictie in acest sens, si se afla acum in Elvetia. El a declarat ca se va prezenta la proces.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.