Lupta pentru un trup si un ten frumos s-a dat dintotdeauna intre femei. Iata cum suna reclama de la Nivea in anii a€™30: ""Acestea va dau o piele frumoasa si o infatisare proaspata si frumos brunata. Chiar si pe timp inourat, cat si van
Lupta pentru un trup si un ten frumos s-a dat dintotdeauna intre femei. Iata cum suna reclama de la Nivea in anii a€™30: ""Acestea va dau o piele frumoasa si o infatisare proaspata si frumos brunata.

Chiar si pe timp inourat, cat si vantul ca si aerul va bruneaza corpul. Crema Nivea si uleiul Nivea (...) conserva pielea. Amandoua micsoreaza pericolul arsurii soarelui atat de dureroasa: amandoua va dau splenditul ton al pielei bronzate, atat de dorit. Crema Nivea (...) Uleiul Nivea apara si in timpul racoros de raceli ce ar putea surveni usor, asa ca puteti face baie chiar in zilele racoroase de vara in lumina, aer si apa. (...) Crema Nivea este in plus un mijloc excelent pentru a va pudra, caci ea fixeaza si faciliteaza intinderea pudrei in mod egal si impiedica astuparea porilor permitand mai tarziu de a se indeparta pudra mai usor"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.