In perioada interbelica orgoliile se masurau altfel: ""Meetingul de aviatie organizat in cinstea nouei promotii a scoalei de piloti civili a fost inca un prilej de admiratie pentru acei cari urmaresc cu bucurie progresele uimitoare ale aviatorilor no
In perioada interbelica orgoliile se masurau altfel: ""Meetingul de aviatie organizat in cinstea nouei promotii a scoalei de piloti civili a fost inca un prilej de admiratie pentru acei cari urmaresc cu bucurie progresele uimitoare ale aviatorilor nostri.

(...) Avem o stralucita pleiada de aviatori, care a dovedit cu prisosinta minunate si neintrecute calitati; avem oameni de inima cari muncesc din rasputeri pentru aceasta aviatie civila si militara; ne mai lipseste doar un om cu mare putere de convingere, care sa arate tuturor cat se cheltueste in toate Statele europene, cat contribue Statul si cat contribue initiativa particulara. Si atunci, poate, rusinandu-ne, vom da aviatiei ceea ce-i trebuie (...)"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.